" С Любов към всяка детска усмивка"

детски игри и искрени усмивки

1-2 ЮНИ - Заедно за повече дни, изпълнени със споделени ДЕТСКИ ИГРИ и ИСКРЕНИ УСМИВКИ! В tENTA ще има забавления за вашите деца - цирк, модни ревюта, арт работилници, лего роботика, състезателни игри и детска дискотека. 

ДЕТСКО ШОУ

НАШАТА КАУЗА

Организация "Мисис България" и българската здравна телевизия CODE HEALTH TV, под патронажа на СО - район Слатина, в партньорство с MA Визаж и цирк "Колозеум", организират благотворителен празник, за да отбележим заедно Деня на детето. Ще имаме възможността да съберем средства за изграждането на детска площадка за деца със специални двигателни потребности в парк Гео Милев, за да дадем надежда и радост на всички деца, че могат да играят заедно.

Старт на събитието

Начало на събитието: 1-2 юни 2024, 10:00 (събота и неделя) 

Локация: "Tenta" - Гр. София, кв. Гео Милев, пред  стадион "Академик" отстрани на Asics Arena Sofia. 

Телефон за връзка: +359 879 444 412 

СТАРТ
БИЛЕТ ЗА 1 ДЕН - 20 ЛВ. /2 ДНИ - 35 ЛВ

Вход за деца от 0 до 3 г. - свободен.

Вход за деца със специални двигателни потребности - свободен. Билетът дава достъп на децата до всички активности и атракциони, с изключение на цирковото шоу, което се заплаща допълнително.

БИЛЕТ
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА

Сумата от билетите ще бъде дарена за нашата кауза " С любов към всяка детска усмивка" Детска площадка за всички. Заедно за повече игри и "Искрени детски усмивки".

 

Очакваме Ви на 1-2 ЮНИ от 10:00 в Tenta.

КАУЗА